Няма нужда от дълги редове с аргументация, че живеем във времена, пълни със странници и приумици. Все по-рядко нещо може да ни изненада, но поне опитите това да се случи не стихват.

Поредният идва от Казахстан, където местният популярен бивш културист, а сега бодибилдинг гуру Юрий Толочко сложи пръстен на ръката на любимата си по време на мила церемония.

Имаше гости, кумове, сватбена торта и много вино, както подобава на една прекрасна венчавка на влюбени.

Само един малък детайл бе различен. Булката - Марго, е секскукла.

Толочко, когото мнозина видимо с основание определят за "най-странната птица в казахстанския спорт", срещнал любимата преди 18 месеца в нощен клуб (обстоятелствата не се уточняват). За тази случка Юрий разказва така: "Спасих я от някои неособено приятни и прилични посегателства там."

Изобщо, разбираме защо е наричан странна птица този мускулест тип. В следващите 18 месеца той живее с Марго, както е наречена куклата.

Постоянно пуска сторита и снимки с нея в социалните мрежи, разказва на немалкото си фенове там как минава денят му с нея, като има култови лафове:

"Тя има красива душа, въпреки че понякога ругае доста вулгарно..."

---

"Имаме си нашата песен, разбира се - на Maroon 5, казва се Sugar. Слушаме я редовно в джакузито или след вечеря".

---

"Чувствам се щастлив с нея, дава ми равновесие. Аз съм сексуален маниак, но имам нужда и от нормалност до себе си. Марго ми дава и двете..."

Ей такива хитове има в Инстаграм сторитата на Толочко.

Пандемията забави сватбата, но все пак през уикенда тя се състоя в столицата Нурсултан, като имаше и някои местни знаменитости сред гостите.

Имаше си наздравици, настроение, скъп пръстен за булката, естествено звуча и "Менделсон". Не се мина и без традиционният първи семеен танц на двойката - естествено, на "тяхната" песен.

Младоженецът каза и кратко слово, отново напомняйки за "красивата душа" на половинката му.

Той нарече връзката им "18 щастливи месеца" и с това сложи край на съмненията, че стъпката с брака може и да е прибързана.