Бразилската звезда на Арсенал - Вилиан, се отчете с доста необмислени действия, които вероятно ще му костват 10-дневна карантина.

Крилото на "артилеристите" не попадна в състава на Бразилия за световните квалификации през изминалата седмица, като реши да използва няколкото си свободни дни за екскурзия.

Вилиан обаче уцели изключително лош момент, след като британското правителство ясно обяви, че пътуванията са разрешени само, когато става въпрос за работа и образование.

При бразилецът не става въпрос за нито едно от двете, защото той си качи снимка от Дубай със световноизвестния готвач Нусрет Гьокче. Луксозните ресторанти на турчина привлиат световноизвестни спортисти, но Вилиан очевидно не уцели момента.

Той е мислел, че с два негативни PCR теста при завръщането си, ще избегне карантината и ще се включи в тренировките на Арсенал.

Местните власти обаче не са убедени в това. Вилиан вече е обект на разследване заради излишното си пътуване въпреки забраните. На този етап изглежда почти сигурно, че той ще трябва да изкара 10 дни в изолация, дори и да даде два отрицателни теста за коронавирус.