20 Super Hot на разработчика Amusnet Interactive продължава да държи челни позиции в класацията за най-популярни ротативки у нас. Този плодов слот с 20 печеливши линии може да бъде открит в winbet.bg, а една от големите му атракции е прогресивният джакпот в четири степени Jackpot Cards.

Но какво представлява 20 Супер Хот и с какво тази игра успява така силно да развълнува играчите, печелейки доверието им?

20 Super Hot - 20 линии, изпълнени с емоция

Както бе посочено, 20 Super Hot е онлайн слот с плодчета и 20 печеливши линии, които са фиксирани. Налице са пет на брой рила и три редици със символи, сред които виждаме грозде, диня, сливи, лимони, портокал и череши. Най-щедро от базовите символи изплаща гроздето, а най-малко - портокалът и черешките.

Късметлийската седмѝца е уайлдът в 20 Super Hot. Тя може да замести всички останали символи в играта, но с изключение на скатера. Пет броя от седмѝцата могат да донесат щедра печалба на потребителя, стига той да има достатъчно късмет да ги изтегли.

Говорейки за скатера, тук той е изобразен като звезда. Ако бъде изтеглен пет пъти от страна на играчите, тогава този елемент може да бъде изключително щедър.

Нужно е да бъде посочено, че за съжаление в 20 Super Hot няма наличие на безплатни завъртания, но това не прави играта по-малко интересна. Липсата на Free Spins е компенсирана от атрактивността на заглавието, което не оставя играчите да скучаят в нито един момент.

Подобно на останалите игри на Amusnet Interactive, в 20 Super Hot също е налична Gamble функция, която може да удвои последната печалба на играча, стига тя да е по-малка или равна на 700 кредита. На екрана ще се появи карта, поставена с лицето надолу. Целта пред потребителя е да познае с какъв цвят е картата - червена или черна. Трябва да се има предвид, че при погрешна прогноза последната печалба ще се загуби. Поради това играчите трябва сами да преценят дали да рискуват с Gamble функцията или да я пропуснат.

Jackpot Cards е прогресивният джакпот в четири степени - пика, купа, каро и спатия, който обичайно намираме в игрите на Amusnet. Джакпот функцията се стартира на случаен принцип, а пред играчите ще се покажат 12 карти, отново обърнати с лицата надолу. Ако играчът изтегли три карти от един и същи вид, тогава той печели и съответния джакпот.

WINBET Бонус Парк с три награди до 10 000 лв. всеки ден

До края на месец юли, регистрираните потребители на WINBET могат ежедневно да се възползват от промоцията WINBET Бонус Парк - колело на късмета, изтеглящо не един, а три печеливши сектора при завъртането си. Активацията на офертата не е обвързана с правенето на депозит, а сред възможните награди са:

  • Кеш бонус (с или без депозит);
  • Безплатен залог за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит);
  • Безплатни игри (с или без депозит);
  • Специален подарък-изненада от легендата на българския футбол Христо Стоичков;

Всички останали активни бонуси и промо оферти на WINBET могат да бъдат разгледани в секция "Промоции" на сайта на оператора.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

* съдържание на Winbet