Не бъдете само зрители, а победители...

efbet, който е и генерален спонсор на българското футболно първенство - efbet Лига, предлага специална бонус игра за онези, които не само обичат да гледат мачовете у нас, но са силни в това да предвидят изхода им. Наградният фонд е впечатляващ - 50 000 лв.

Как можете да спечелите?

След всеки кръг от първенството на efbet Лига, трима играчи ще печелят по 500 лева за свободен залог - free bet, които ще бъдат генерирани автоматично в сметките на печелившите, в сайта www.efbet.com.

За да участва в играта всеки трябва да изпълни едно просто условие - следва да е заложил на поне един мач от българската efbet Лига в множествен залог (права колонка). Няма значение кои са останалите избрани от него двубои и от кои първенства са.

След края на всеки кръг на efbet Лига на случаен принцип ще се теглят официално трима измежду всички играчи в сайта на efbet, изпълнили условията на играта.

Колкото повече поставени фишове има даден клиент, толкова по-голям е шансът му за печалба. Изключение прави случай, в който един и същ фиш е повторен няколко пъти. Тогава той се счита като 1 за томболата.

След изтеглянето на трите печалби по 500 лв., сумите се зареждат автоматично в сметките на печелившите под формата на безплатен залог.

Общият награден фонд на играта е на стойност 50 000 лева и кампаниите ще важи за целия сезон на efbet Лига.

Повече информация за бонуса може да намерите тук.

Пълната програма на сезона в българското първенство може да видите на www.liga.efbet.com.

 

* съдържание на Efbet