Мач от елита на Армения и двубой от чешката втора дивизия, както и битка от онлайн играта CS:GO попадат в днешните Super hot залози на Winbet.

Първото специално предложение е за срещата от арменската Висша лига между отборите на Арарат Ереван и Урарту, която започва в 17:30 часа.

Гостите от Урарту се намират в добра форма и в последните си два мача записаха победи над Ереван с 3:0 и над Лори с 2:0, а преди това направиха 0:0 с лидера Арарат Армения. Коренно различно се представя техният съперник Арарат Ереван, който в последните си три сблъсъка инкасира две поражения и записа едно равенство при голова разлика 0:5.

Прогнозата ни за предстоящата среща е, че Урарту ще затвърди добрите впечатления и ще запише убедителна победа над Арарат Ереван.

Super hot залога на Winbet за този двубой е да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.52.

Следващото бонус предложение е за Дивизия 2 на Чехия и в него един срещу друг се изправят съставите на Дукла Прага и Височина Ихлава.

Духла е на пета позиция, а Ихлава заема второ място и не крие амбициите си за промоция. Двата отбора са в Топ 3 по резултатност в първенството и очакванията ни са за оспорван двубой, в който ще видим попадения и в двете врати.

Super hot залогът, който предлага Winbet е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 1.80 от стартов 1.52.

Третото специално предложение е за сблъсъка от CS:GO между FazeClanиGodsent. FazeClan спечели четири от последните пет срещи с Godsent и прогнозата ни е за нова тяхна категорична победа.

Super hot залогът на Winbet e Faze Clan да спечели с 2:0 при завишен коефициент на 2.40 от стартов 1.52.

 

Рекламна публикация