От 11 юни до 11 юли EURO CAMP ще е Спортното сърце на София, разположено зад музея "Земята и хората". На голям екран пряко ще се излъчват мачовете от Европейското първенство по футбол, Формула 1 и Уимбълдън. Спортният кампус предлага ежедневни забавления за цялото семейство, най-добрата световна бира и разнообразна street food храна

Това лято спортните фенове ще имат възможността отново да гледат на живо под открито небе, най-интересните срещи и турнири от света на спорта. EURO CAMP се превръща в Спортното сърце на София, което цял месец ще тупти в ритъма на Европейското първенство по футбол, Формула 1 и Уимбълдън.

От 11 юни до 11 юли може да изживеете емоцията, сякаш сте на стадиона, пистата на Гран При или на турнир от Големия шлем, в компанията на семейство и приятели с любимата бира и вкусна храна. Най-големите спортни форуми през юни и юли ще се излъчват пряко, на голям екран (7 х 4 м.) с висока резолюция. Дори капризното лято не може да осуети празника на спортните фенове, защото организаторите са подсигурили голяма закрита шатра (15 х 25 м.), която дори при лоши метеорологични услови ще позволи да изживеят емоцията.

Събитието обещава да се превърне в истински празник на хедониста с присъствието на повече от 5 street food ресторанта, 12 вида наливно пиво и над 25 бутилирани бири.

За децата е предвиден специален детски кът с настолни игри и много занимания, а за удоволствието на дамите ще има развлекателна програма, както и освежаващи напитки и коктейли от талантливия екип на Коктейл бар "Оскар клуб". EURO CAMP ще изгради голяма сцена (10 х 8 м.) , която ще се превърне в зона за забавление за цялото семейство. Всеки ден ще има активности и тематични събития, които да радват посетителите - настолни игри, бъбъл футбол, стрелба с лък и турнир по джаги и табла, и още много други.

Входът е свободен, което е още една причина да ви препоръчваме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей "Земята и хората", до метростанция "Европейски съюз") и да превърнете гледането на любимия спорт в истинско преживяване, споделено с приятели и семейство.

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp