Популярният спортен бранд MultiSport и технологичният гигант Huawei, който все по-активно завзема водещи позиции на пазара на носими устройства, стартират дългосрочно партньорство за по-пълноценни спортни изживявания на своите клиенти. В своята първа съвместна инициатива те предизвикват активните ентусиасти да заснемат любимия си спорт и да станат звезди с атрактивни награди от Huawei и изява на снимачната площадка на MultiSport@Home. Независимо дали предпочитаният метод да поддържате здрав дух в здраво тяло е в зала или на открито сред природата, възползвайте се от летните слънчеви лъчи и покажете своята страст!

Всеки притежател на активна карта MultiSport може да се включи в това състезание. Единственото, което трябва да се направи, е да се заснеме кратко видео (до 2 минути), което по креативен начин да представи не само вас, но и предпочитания от вас спорт. След това бързо и лесно видеото се публикува на Facebook страницата на MultiSport или в Instagram с хаштаг #MultiSportЗвезда и #HuaweiBulgaria. Покажете по актуален начин своята любима спортна активност до 02.08.2020 и можете да спечелите спортни иновативни технологични награди от Huawei.

Петимата участника с най-добри видеа ще станат истински звезди от спортния екран като се включат в заснемането на видео тренировка от MultiSport@home с инструктор от партньорската мрежа на MultiSport. "Златният медалист" ще получи не какво да е, а най-новият модел смарт часовник на Huawei - Huawei GT 2e, който може да проследява вашите резултати в над 100 активности! Също така може да мери кислородната сатурация на кръвта, пусла, нивото на стрес и качеството на съня ви и да дава ценни съвети за подобрение на резултатите. Второ, трето и четвърто място ще получат съответно ултрамодерните безжични шумоизолиращи Huawei Free Buds 3i, тънката и удобна спортна гривна Huawei Band 4 и умният кантар Huawei Smart Scale.

Видеото, събрало най-много реакции в социалните мрежи, ще бъде 5-тият победител в кампанията "Стани MultiSport звезда" и ще получи също спортния Huawei GT 2e.

Всички награди са част от постоянно обновяващата се екосистема на Huawei, която работи в посока стратегията на бранда за "Seamless AI Life" във всички сценарии - в случая за здравословно спортуване. Всички устройства от наградния фонд на предизвикателството на MultiSport и Huawei се свързват с приложението Huawei Health, налично в трите най-големи магазина за приложения - Huawei AppGallery, Google Play Store и Apple AppStore.

Пълни условия на кампанията може да прочетете тук.


Рекламна публикация.