Готов ли си за нови предизвикателства и изненади? В Sesame.bg те очаква една чисто нова комуникационна платформа, в която можем да се хванем на бас, че няма да е скучно.

Бетинг компанията е подготвила множество изненади за своите клиенти, сред които разнообразие от спортни събития, страхотни възможности за по-добри и сигурни залози, и какво ли още не. Става още по-добре, защото при първия си депозит на sesame.bg, ще имаш допълнителен бонус 100% до 250 лв. И това не е всичко - ще получиш предложение за до 50 лв. free bet в Моите оферти.

На бас, че и в казиното на Sesame.bg няма да е скучно. Богата гама от игри, ежедневни бонуси и още много. Като за добре дошъл, с първия депозит можеш да вземеш 120% до 1200 лв. А за втория депозит - до 100 безплатни игри на плодовата 20 Super Fruits от EGT Digital.

Не на последно място... Идва ред и на колелото. Взимай всеки ден бонус без депозит от "Бас колелото" на Сезам. Единственото условие е да си направил депозит през предишните два дни. Безплатни игри, безплатни залози, други неочаквани изненади - подготвили сме ти награди, че да ти се завие свят!  

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! 

Съдържание на: Sesame.bg