Шансовете за получаване на завишен коефициенти за избрани спортни събития в winbet.bg остават валидни и през месец октомври. В основата на това е офертата "Персонален Power Boost", благодарение на която потребителите могат да получат увеличение на коефициента между 5 и 10 процента.

Това е една от много спортни функционалности, които се предлагат в сайта на WINBET. А какво представлява конкретно "Персонален Power Boost", всеки фен на залозите може да научи в следващите редове.

Персонален Power Boost - между 5 и 10 процента увеличение на коефициента

От предложението "Персонален Power Boost" могат да се възползват потребителите на WINBET, които са направили залози на минимална стойност 0.20 лева в раздел "Спорт" на игралния сайт. Ако това е налице, тогава те се класират за офертата.

И тук става интересно, защото се активира увеличението на коефициента за избрани събития. Както бе споменато, увеличението на коефициента е между 5 и 10 процента.

Увеличението на ставката зависи от коефициента на пазара, който потребителят е играл за конкретното събитие. Например, ако той е избрал пазар с коефициент между 1.50 и 1.99, тогава увеличението на коефициента ще бъде 5%.

И от друга страна, ако е избрал пазар с коефициент над 2.00, тогава той ще получи увеличение на ставката с 10%.

Както феновете на спортните залози добре знаят, колкото по-висок е коефициентът, с който играят, толкова по-висока би била и евентуалната им печалба. Това прави функции като "Персонален Power Boost" толкова предпочитани от страна на играчите - те им позволяват да разчитат на по-добри ставки и следователно - по-добри перспективи при формиране на печалбата.

Важно е да се отчете, че квалифициращи за "Персонален Power Boost" са единствено единичните залози, като множествени такива не се зачитат като валидни към офертата. Към промоцията не участват и бонус средствата, получени от потребителя към определено предложение.

Ранно изплащане за брой голове - за първи път в България

Игралният сайт WINBET представи на своите потребители функция, която до този момент не бе налична на българския пазар, а именно - ранно изплащане за брой голове.

Този инструмент може да се използва при пазар "над 2.5 гола" за избрани първенства и турнири. Приложението му настъпва в момента, в който до 33-ата минута на дадената среща са реализирани общо две попадения. Тогава залогът на потребителя автоматично се затваря и маркира като печеливш, макар и да няма трети отбелязан гол.

Благодарение на функцията "Ранно изплащане за брой голове", играчът може да се предпази от неприятната ситуация, когато е играл пазар "над 2.5 гола", но трети гол в сблъсъка така и не пада - сценарий, който често се случва.

Активна остава и другата функция "Ранно изплащане" на WINBET - тази за преднина от два гола. Тук залогът на играчите се затваря и маркира като печеливш, когато отборът, на който те са заложили, поведе с два гола разлика в своя полза. Тогава всичко приключва в полза на играча, за когото вече не е важно какво ще се случи по-нататък в мача.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.