Една от любимите промоции на спортните фенове в winbet.bg - "Ранно изплащане за брой голове", продължава да бъде активна в платформата на популярния игрален сайт. Промоцията е валидна за пазарите тип "над 2.5" гола, които са сред най-предпочитаните от страна на играчите. Но какво представлява тя?

"Ранно изплащане за брой голове" - представена в България за първи път от WINBET

Winbet.bg е игралният сайт, който за първи път представи на българския пазар промоцията за ранно изплащане за пазар над 2.5 гола. Тя бързо доби популярност сред играчите, имайки предвид, че този пазар е сред най-предпочитаните от страна на футболните фенове. По същество, той представлява залог, при който потребителят прави предвиждане, че в съответната среща ще бъдат реализирани поне три попадения - без значение от кой отбор и в коя врата.

Например, ако резултатът от мача е 2:1, 1:2, 2:2 и т.н., то залогът се счита за успешен.

Проблемите настъпват в случаите, когато това условие не е изпълнено, т.е. - отборите не си вкарат достатъчно голове. Тогава съответно и залогът на потребителя се счита за неуспешен. Често в срещата се реализират две попадения, което означава, че само един гол не е достигнал за успех. В такива случаи, усещането не е никак приятно. Това е проблем, който се решава до известна степен от промоцията "Ранно изплащане за брой голове" на winbet.bg. Тук, ако до 33-ата минута на мача са отбелязани два гола, то залогът се затваря автоматично и се маркира като печеливш. Тогава играчът е в приятната ситуация да не се налага да чака трети гол, за да празнува.

С други думи, резултати като 2:0, 1:1 или 0:2 се считат за печеливши, стига головете да са вкарани до 33-ата минута. 

Търсене на по-високи коефициенти с Персонален Power Boost

Спортните фенове знаят отлично, че колкото по-висок е коефициентът, толкова по-добра може да бъде и печалбата. Поради това потребителите на спортни залози винаги се стремят към възможно най-големи ставки.

Един от начините за постигане на това е Персонален Power Boost в WINBET. Благодарение на него, играчите могат да получат увеличение на своя коефициент с между 5 и 10%, като това зависи от ставката на избрания от тях пазар. Събитията, за които е валиден Персонален Power Boost, се избират от оператора. Когато играчът е решил да се възползва, то всеки залог на коефициент между 1.50 и 1.99 ще му донесе увеличение на коефициента с 5%. И съответно, всичко над 2.00 (и 2.00 включително) ще му донесе увеличение от 10%.

Обикновено за Персонален Power Boost WINBET избира най-актуалните събития от най-популярните първенства и турнири. Сред тях могат да бъдат споменати надпревари като Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите, както и престижни футболни първенства като Висша лига на Англия, Серия А на Италия, Ла Лига на Испания, Бундеслига на Германия и Лига 1 на Франция.

* Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Съдържание на: Winbet