За радост на всички геймъри, Rexona представя Rexona Advanced Protector - уникален протектор за гейминг контролер, създаден да опазва ръцете на играещия добре охладени по време на интензивна игра. Продуктът идва в очакване на предстоящото европейско първенство по футбол, на което Rexona е официален спонсор.

Rexona Advanced Protector е разработен в колаборация с творческата агенция &play и включва иновативни джобове с охлаждащ гел, с чиято помощ охлажда продължително дланите и подобрява комфорта в геймплея. Лимитираната серия е вдъхновена от безупречната 72-часова формула на Rexona за защита срещу изпотяване и обещава да промени начина, по който геймърите играят.

"Щастливи сме да представим тази иновация на гейминг общността", казва Димитър С. Стефанов, творчески директор на &play. "Съчетавайки нашата творческа експертиза с опита на Rexona в това да се грижи за оптималното представяне на атлетите, разработихме продукт, който наистина да подобри изживяването при игра."

Ключовите предимства на Rexona Advanced Protector са по-добрият захват, охлаждането на дланите чрез интегрираните джобове с гел, и вдъхновението от антиперспириращата технология на Rexona. Продуктът беше представен ексклузивно през популярни футболни стриймъри в Twitch.

Източник: Rexona

"Rexona Advanced Protector е буквално game-changer", казва Мариела Иванова, маркетинг мениджър дезодоранти в Unilever. "Искахме да адресираме често срещан проблем при геймърите - изпотяването на ръцете, и да му дадем решение, което предлага както по-добро представяне, така и комфорт."

Източник: Rexona

Иновативният продукт е поредната активност на бранда около UEFA EURO 2024™ и подчертава отдадеността на Rexona към това да спомага оптималните резултати, без значение дали на терена или пред екрана. А геймърите могат да очакват ново ниво на комфорт с този аксесоар. 

Източник: Rexona

За повече информация относно Rexona Advanced Protector и за да гледате футболните стриймове, следвайте социалните профили на Rexona.

Съдържание на: Rexona