Феновете на Формула 1 са нетърпеливи по отношение на настъпващия уикенд, тъй като той ще отбележи началото на сезон 2024 на най-престижното и атрактивно състезание на планетата. Най-добрите пилоти отново ще се впуснат в битка един с друг, а световният шампион Марк Верстапен ще опита да спечели титлата за четвърти пореден път.

Своите залози за Формула 1 всички фенове на "кралските гонки" могат да направят във винаги внушителната спортна секция на winbet.bg, където ги очакват високи коефициенти и богато разнообразие от пазари. Игралният сайт дава възможност на най-добрите познавачи да покажат какво умеят, при това - с множество различни промоции, от които могат да се възползват.

Формула 1 сезон 2024 - какво можем да очакваме?

Коефициентите на WINBET ясно показват, че звездата на Ред Бул и настоящ световен шампион Макс Верстапен е абсолютен фаворит за титлата и през този сезон. Към момента игралният сайт е поставил на Верстапен коефициент от 1.14 за защита на короната.

Същевременно за основен съперник на Верстапен се счита асът на Ферари Шарл Льоклер, който е получил коефициент от 11.00 за спечелване на титлата. От друга страна, пилотът на Мерцедес и бъдещ такъв на Ферари Люис Хамилтън е оценен с коефициент 15.00 за следващ световен шампион. Същата ставка получава от WINBET и пилотът на МакЛарън Ландо Норис.

При конструкторите също няма изненади, що се отнася до коефициентите за световен шампион. Ред Бул са абсолютни фаворити с коефициент за спечелване на титлата от 1.16, следвани от Ферари (7.00), Мерцедес (9.50) и МакЛарън (11.00).

Разнообразие от залози в winbet.bg за Гран при на Бахрейн в неделя

В платформата на WINBET феновете на Формула 1 ще открият впечатляващо количество от възможности, що се отнася до залозите за Формула 1, които те могат да направят за Гран при на Бахрейн.

Например, може да се заложи дали на пистата ще се появи кола на сигурността или пък кой ще бъде първият отбор, чийто болид ще трябва да напусне състезанието. Феновете ще могат да заложат и кой ще бъде първият отпаднал пилот, както и кой отбор ще отбележи най-бърза работа в бокса. Всички възможни залози за състезанието могат да бъдат открити в спортната секция на WINBET.

"Поискай пазар" - промоцията, която дава свобода на играчите да поискат желания от тях пазар

В случай че потребител иска да заложи на определен пазар, който обаче към конкретния момент не открива в спортната секция на WINBET, той може да го направи чрез функцията "Поискай пазар". Когато дадена заявка е направена, служителите на WINBET ще я прегледат и ще дадат отговор дали тя може да бъде удовлетворена.

Кеш аут - до 100% или частичен такъв в платформата на WINBET

Кеш аут е сред любимите функции на феновете на спортните залози, позволяваща им да затворят предварително своите залози, стига да преценят, че моментът за това е удачен. Кеш аут-ът може да бъде както стопроцентов, така и частичен такъв. Благодарение на функцията, потребителят може да затвори преждевременно своя залог, преди събитието да е приключило, както и да намали загубите си, когато това се налага.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Съдържание на: WINBET