- Най-горещият екранен дует, Христо Стоичков и Димитър Рачков се изправят един срещу друг в уникалния онлайн риалити формат #WINmyBET, за да премерят сили в четири епични дуела

Най-успешният български футболист за всички времена и популярният актьор и телевизионен водещ ще влязат ударно в шоуто без аналог в българския шоубизнес още на 4 октомври, понеделник, точно в 19:00, с предизвикателството "Пияна дузпа", което ще бъде излъчено ексклузивно на сайта winmybet.bg.

Снимка: Winbet

До средата на ноември, Модерният ляв и Бургаският бек ще се срещнат в още три дуела, които също ще бъдат излъчени напълно безплатно, само и единствено на сайта winmybet.bg.

Двубоите между тях ще дадат и началото на следващия етап от риалити формата #WINmyBET, който ще стартира по-късно през 2021 г.

През август, в първия етап шоуто 16 от най-големите звезди на България се сблъскаха в поредица дуели, за да определят най-добрият от тях, а над 20 хиляди уникални потребители на сайта проследиха събитията "на живо" и се състезаваха за наградите на WINBET.

За повече информация:

Отдел Връзки с обществеността

WINBET

+359 89 5537616

press@winbet.com

*съдържание на Winbet