Отново настъпват онези дни от годината, в които всички верни фенове на волейболния спорт у нас ще могат да видят и усетят магията на тази величествена отборна игра. От 21 юни до 26 юни в "Арена Армеец" България е домакин на мачовете от втората седмица на Волейболната лига на нациите при мъжете, където играчите на Николай Желязков ще излязат пред родна публика, за да дадат всичко от себе си, за да зарадват многобройните фенове на този спорт у нас с множество победи и емоции.

Но няма да изглежда никак случайно, ако кажем, че публиката ще е онзи така важен и значим допълнителен играч към нашия тим, с който нашите момчета ни ще се опитат да спечелят всички оставащи мачове от турнира - усещането от трибуните определено дава допълнителни сили на всеки един домакински отбор, а когато става въпрос за българските фенове и тяхната бурна любов към волейбола, сме сигурни, че нашият отбор ще излезе с много повече от шест състезатели на игрището.

Защото свежата подкрепа е от изключително значение, когато искаш любимият ти отбор да побеждава, a нашите национали по волейбол усещат истински това. Да, пред тях стои огромното напрежение от това да играят пред препълнени родни трибуни, но сме повече от сигурни, че подкрепата от вярната публика и тяхното неспирно себераздаване ще е онзи ключов фактор към всяка победа в престижния турнир по волейбол Лига на нациите 2022.

Но подкрепата към родните ни волейболисти не бива да се ограничава само и единствено до тук - именно това споделят и от Лидл България, които за поредна година са свежата подкрепа в българския волейболен спорт у нас. От веригата вярват, че спортът и активният начин на живот са важни елементи от качественото и пълноценно ежедневие на всеки човек - нещо, което те се стремят да допринесат като компания. Със своето мото "Грижим се за свежите попълнения в отбора", световният ритейлър акцентира на важността от консумирането на пресни и свежи продукти в подготовката на волейболните ни състезатели, с които те да могат да преминат успешно по трудния и оспорван път на бъдещите отличия в този спорт.

От 13.06. до 03.07.2022 всички потребители на Lidl Plus, могат да се възползват и от 20% отстъпка за всички билети от волейболния турнир Лига на нациите 2022 - единственото, което те трябва да направят, за да ползват намалението, е да открият кода за отстъпки в секцията "Партньори" на мобилното приложение, и да го сканират на всички каси в партньорската мрежа на Eventim или онлайн на eventim.bg при закупуването на билетите за дадена волейболна среща.

Защото успехите са важни и сладки, когато те могат да се споделят с любителите и почитателите на тази игра. Когато феновете и отборът излизат рамо до рамо и се подкрепят във всички възможни моменти от надпреварата, успехите са наистина неизбежни - независимо от силата или качествата на противника. Показвали сме го и преди, можем да го покажем и сега.

 

* съдържание на Лидл