NBA е най-популярното баскетболно първенство в света. Обединявайки най-силните тимове в САЩ и Канада, "Лигата на извънземните" приковава вниманието на милиони зрители по цял свят. А когато говорим за спортни залози на баскетбол, голяма част от играчите се насочват именно към нея.

Структурата на НБА е съвсем проста. В редовния сезон отборите са разделени в две групи - Източна Конференция и Западна Конференция. Когато редовният сезон приключи, най-добрите тимове се класират за плейофи. Там се играе във формат на елиминации, докато се стигне до големия финал, който излъчва шампиона.

Своите баскетболни залози можете да направите и в платформата на WINBET - водещият хазартен оператор у нас. Там ще откриете не само изключително щедър начален бонус, но и множество промо оферти, които ще направят престоя ви в сайта още по-приятен.

Какво обаче трябва да имаме предвид, когато залагаме на срещите от NBA? Подбрали сме ви няколко полезни трика, които може би ще ви свършат работа.

Качествено проучване на различните отбори и играчи

Това е вероятно най-важното нещо, което трябва да направите. Не забравяйте една ключова максима в спорта, а именно - "имената не играят". Един отбор може да е бил доминиращ преди 5 или 10 години, но сега дори да не може да достигне плейофите. Това се случва постоянно в НБА!

Същото важи и за изпълнителите. Дори най-добрите баскетболисти преминават през кризисни периоди, когато представянето им е под очакваното и води до поражения на техните отбори. Поради това е важно да си "пишете домашното", проучвайки състоянието на всеки един отбор и играчите му, преди да направите своето предвиждане. Вече има множество специализирани сайтове, където можете да сторите това. Социалните мрежи също могат да бъдат доста полезни.

Винаги проверявайте новините за контузени играчи

Отборите в NBA разчитат на само петима играчи, които могат да играят едновременно на паркета. Това означава, че дори един-двама основни състезатели да отсъстват, това ще се отрази изключително много на целия състав. Винаги проверявайте дали в различните тимове няма липсващи баскетболисти поради контузии, за да не останете неприятно изненадани впоследствие. Не правете своите залози на WINBET, преди да сте получили пълната информация.

Преглеждайте графиците на отборите

Графикът от мачове в НБА е доста натоварен, като на отборите често се налага да изиграят голямо количество срещи в малък прозорец от време. Включително още на следващия ден! Опитните залагащи добре знаят, че едни от данните, които трябва да проучат, е именно графикът на дадения тим. Ако въпросният отбор е в края на изтощителна серия от мачове, това може да повлияе на неговото представяне. Все пак дори баскетболните звезди са хора, а не машини.

Моментна форма

Много често се случва така, че по-слаби отбори надскачат себе си и влизат в страхотна форма, докато при по-силни такива се случва обратното - забелязва се изненадващ спад в представянето им. Това е нещо напълно нормално в спорта и се забелязва постоянно. NBA не е изключение, като подобни възходи и падения могат да окажат немалко влияние върху резултатите на вашите залози. Следете за подобни тенденции, преди да "натиснете спусъка" и да активирате залога си.


Материалът е предоставен от Winbet