Winbet продължава да предлага на клиентите си непрекъснати бонус предложения. За днешния ден са избрани три Super hot залога - два от онлайн играта CS:GO и един от южнокорейската Лига 1.

Първото специално предложение е за финала на lowerbracket от турнира ESL One: RoadtoRio между TeamVitalityи G2 Esports. TeamVitality се представя много стабилно и е смятан за фаворит, но G2 Esports спечели последната си среща с Heretics с 2:1 и не трябва да бъде отписван, тъй като разполага с много класни играчи.

Тук ще потърсим изненада и Super hot залогът на Winbet е G2 Esports да победи при завишен коефициент на 2.30 от стартов 1.97.

Следващото предложение отново е за финален сблъсък от upperbracket на ESL One: RoadtoRio между Astralis и FazeClan.

Двата отбора се намират в много силна форма и с представянето си затвърдиха очакванията, че са фаворити за спечелване на надпреварата.

Astralis спечели с по 2:0 два от последните три мача с FazeClan и прогнозата ни е за нов техен триумф.

Super hot залогът на Winbet e Astralis да спечели с 2:0 при завишен коефициент на 3.00 от стартов 2.47.

Третото бонус предложение е за утрешният двубой от южнокорейската К-Лига 1 между СангжуСангму и Гангуон. Срещата е от втория кръг на местното първенство, като двата отбора стартираха кампанията по коренно различен начин - Гангуон с убедителна победа над Сеул с 3:1, а СангжуСангму с тежка загуба 0:4 от Улсан Хюндай.

Очакванията ни са за изразителна победа на Гангуон над СангжуСангму и Super hot залогът на Winbet е в мача да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.76.

Освен трите Super hot залога, Winbet стартира нова специална промоция - бонус за всеки гол от немската Бундеслига.

Тези и още много специални предложения може да намерите на Winbet.bg.

 

Рекламна публикация