WINBET стартира специален бонус 20/20 за любителите на спортните залози "на живо" по време на европейското първенство по футбол.

Всички регистрирани потребители на сайта winbet.bg, които поставят залози в секция "На живо" за мачовете от първенството на Стария континент (без финалния мач) на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент от 1.30, ще получат бонус в размер на 20 лв. безплатен залог в секция на живо за следващия мач от програмата на първенството.

Задължително условие е залогът да бъде поставен в редовното време на срещата (не и по време на евентуални продължения и дузпи).

Бонусът ще бъде добавен в профила на потребителя до един час след края на мача, за който е поставен залога. За да могат да го използват, потребителите трябва да го активират от меню Bonus Box в своя профил.

Безплатният залог може да бъде използван само и единствено за залог "на живо" за следващата среща в програмата на първенството.

В случай че в същия ден има две срещи с еднакъв начален час, бонусът може да бъде използван за залог "на живо" за среща по избор на потребителя.

Ако потребителят направи квалифициращи залози за срещи, играещи се по едно и също време, той ще получи безплатен залог с удвоена стойност (40 лв.) за следваща среща от програмата на Евро 2020.

Всички подробности по правилата и условията на бонус 20/20 са публикувани тук.

 

Материалът е предоставен от WINBET.