WINBET ще раздаде награди за общо 50 000 лв. сред активните клиенти на сайта winbet.bg, които поставят залози за краен победител в поне пет от големите футболни финала в България и Европа.

Петдесет премии от по 1000 лв. очакват потребителите на сайта на WINBET, които изберат да поставят залози на финалните срещи за Купата на България, купите на Италия и Германия, купата на английската футболна асоциация (ФА Къп), както и на финалите на трите европейски клубни турнира - Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

За да участват в разпределението на наградите на Топ 5 на WINBET, клиентите на сайта на компанията трябва да поставят единичен, предварителен залог на пазар "Краен резултат 1Х2" на стойност минимум 50 лв. на поне пет от тези събития

За всеки поставен такъв залог, клиентите ще печелят талони за участие в тегленето на наградите в Топ 5 на WINBET, която ще се проведе на 11 юни 2023 г. от 21:00 ч. и ще бъде излъчено на живо в YouTube канала на WINBET.

Наградите ще бъдат добавени в клиентските профили на печелившите под формата на свободен баланс, без условия за разиграване.

Пълните правила и условия на промоцията са на сайта winbet.bg.

* съдържание на winbet