WINBET ще бъде официален партньор на събитието Red Bull Car Park Drift Bulgaria, в което майстори на дрифта ще премерят сили в прецизно шофиране и високи скорости. Събитието ще се проведе в центъра на София тази събота, 24 юни, от 17:00 ч.

Най-добрите 20 състезатели от цялата страна, които успешно преминаха квалификациите, ще се състезават по специално проектираното трасе на столичния булевард "Витоша", което предлага коси завои, тесни ъгли и дълги участъци, както и специалното WINBET препятствие, които биха затруднили и най-опитните шофьори.

Професионално жури от експерти в дрифта от Европа и България ще оценява представянето на състезателите и ще определи шампиона на Red Bull Car Park Drift Bulgaria, който ще замине на глобалния финал в Катар в края на годината.

WINBET и Red Bull канят всички почитатели на високите скорости и майсторското шофиране на този празник на адреналина, на който ще могат да наблюдават и изпълненията на създателя на Red Bull Car Park Drift и притежател на световен рекорд на Гинес за най-дълъг дрифт Абдо "Дадо" Фегали и неговия WINBET - брандиран автомобил.

WINBET предлага и уникалната игра в своя Instagram профил. Потребителите дали верен отговор на въпроса "Какъв е цветът на автомобилите в рекламните клипове със Стоичков и Рачков за ТУРБО Бонус игрите на WINBET?" с коментар под съответната публикация, ще участват в жребий за определяне на победителя в играта, който ще спечели среща (meеt & greet) с Абдо Фегали.

 

* съдържание на Winbet