Традициите ни в този спорт не са от скоро, всичко започва в едно столично училище през далечната 1922 г и продължа чак до днес. Затова е важно ние като фенове и общество да продължим да оказваме нужната подкрепа и разбиране към всички волейболни спортисти, които оставят сърцата и душите си в залите.

Радостни моменти

Въпреки всичките върхове и падения, България е заслужила достойно своето място на световната волейболна сцена. За това няма две мнения. Отборният дух и себераздаването както на играчите, така и на верните фенове винаги са били основната отличителна черта, с която сме се справяли успешно срещу редица волейболни грандове и нации.

Важен партньор

За да може да развием устойчиво нашето волейболно ниво и да продължим да се гордеем с този спорт, ние трябва да продължим да надграждаме вече поставените основи назад във времето. В това вярват както Българската федерация по волейбол (БФВ), така и Лидл България, които обявиха своето партньорство за подкрепа на волейболните представители на нашата страна.

Партньорството между световния ритейлър и БФВ е дългосрочно като през 2021 г Лидл България за четвърта година заяви подкрепата си за развитието на волейбола у нас. Това стана ясно от проведеното демонстрационно събитие миналата неделя във волейболната зала на Левски София, където президентът на БФВ - Любомир Ганев и изпълнителният директор на Лидл България - Милена Драгийска, обявиха подновяването на своето партньорство. В демонстрационната волейболна игра, която зарадва всички присъстващи и вдигна настроението на цялата спортна зала, участие взеха редица звездни имена като: Елица Василева - капитан на националния волейболен отбор, Емилия Димитрова, Жана Тодорова и Христина Вучкова, част от представителния ни женски тим, както и свежи попълнения от младежите.

Съпреживейте и вие емоцията от спортния празник с това кратко и вдъхновяващо видео.

За още повече свежест

Мотото на подкрепата на Лидл България - "Грижим се за свежите попълнения в отбора", дава ясен знак за важните приоритети, с които компанията иска да развие волейболния спорт у нас. От Лидл България вярват, че спортът и активният начин на живот са важни елементи от качествения и пълноценен живот на всеки човек - нещо, за което се стремят да допринасят като компания. Идеята зад партньорството им с Българската федерация по волейбол се базира на убеждението, че и в живота, и в спорта приемствеността между поколенията е изключително важна. А най-достойният успех е да споделящ опита си с тези след теб. За тях всеки бъдещ победител заслужава възможността да разчита на висококачествени и свежи продукти, с които да изгради своя шампионски дух.

Безусловна подкрепа

Волейболът е един от малко спортове в България, който успява да ни сплоти като общество. Затова трябва да се научим, че в този спорт - както и във всички други, не са важни само победите, защото в него има от всичко: върхове и падения, загуби и победи, отказвания и подновявания, радост и тъга. Това, което обаче не трябва да спираме да правим, е да даваме нашата безусловна подкрепа към всички родни спортисти. Защото новите и свежи попълнения се надяват на нашата вярна и честна подкрепа.

 

* съдържание на Лидл