Конър Макгрегър е в Москва, където по него летят бутилки, дагестанци го причакват да го бият, но на ирландецът не му пука.

След като обяви завръщането си в ММА, Конър не слиза от заглавията. Първият му мач след дългото наказание ще е на 18 януари в Лас Вегас, но дотогава вероятно ще чуваме и четем много около голямата звезда на бойните спортове.

В руската столица той нарече местния любимец Хабиб Нурмагомедов "страхливец", въпреки че бе тотално надигран и победен от него преди година в клетката на UFC.

В отговор група дагестанци го причакаха пред хотел "Карлтън-Риц" в Москва, за да му потърсят отговорност. Охраната се справи.

Макгрегър разкри, че "добрият му приятел" Владимир Путин е получил първата бутилка от уникалната марка уиски, което ирландецът произвежда - Proper No. 12.

"Случи се при откриването на Световното първенство по футбол миналата година - разкри боецът. - Аз бях гост на Путин в Москва и донесох първата бутилка за него. Но неговата система за сигурност е най-добрата в света. Охранителите му тестваха съдържанието на бутилката за отрова, както се прави с всеки подарък за Влади (така нарича руския президент ирландецът). Сигурен съм обаче, че след тези проби, той е опитал от уискито ми и е останал доволен."

На същата пресконференция в хотела му, Конър потанцува като в клетката на MMA, и то под звуците на руския химн. Той неведнъж е показвал възхищение към Путин и страната му, а по време на Мондиала снимки го показаха във ВИП-ложите на стадиони из Русия, като някакъв особено важен гост там.

Междувременно Тайсън Фюри, който между боевете си на боксовия ринг и очакването на реванш с Дионте Уайлдър, се опитва да влезе и в кеча, сподели за интересно споразумение с Макгрегър.

"Може да ме видите не само в кеча тази година, а и в ММА - каза Циганския крал на "Уембли", където бе почетен гост на терена за мача от Националната футболна лига между ЛА Рамс и Синсинати Бенгълс. - Вече говорих с Конър и ще тренираме заедно. Той ще ми покаже доста от нещата, които трябва да знам, преди да вляза в ММА.

Не ме е страх да се сбия, да бъда окървавен. Нямам против да размажа някой и в клетката, както го правя на ринга. Макгрегър ми каза - ела в Дъблин и започваме тренировки. Само гледайте какво ще направим заедно - Тайсън и Конър!".

Боксьорът публикува намеренията си за дебют в ММА и в профила си в Туитър, а един от първите коментари бе на ирландеца - "Давай, Фюри! Да го направим!".