Александър Лазаров бе поредният ни тенисисит от отбора за АТР Cup, който използва социалните мрежи, за да напише нещо след края на турнира.

В него България се представи достойно, но за съжаление отпадна в групите след две победи и едно поражение.

Лазаров бе една от звездите на този тим, особено в първия ден, когато с прекрасната си игра на двойки помогна за сензационната ни победа над Великобритания.

Младият ни талант не пропусна да спомене и темата около разразилия се скандал относно финансирането на отбора. Фейсбук пост разпали страстите, като заяви, че Григор е поел разноските, а федерацията е абдикирала от играчи, нещо което ръковдоният орган отрече.

Лазаров кратко точно и ясно заяви, че няма никакво значение кой колко е изкарал или кой какви разходи е направил. Важното през тази седмица е това, което отборът направи на авсрталийска земя.

Ето какво написа тенисистът:

"Приключи участието ни на АТП Къп в Сидни, Австралия. Ако трябва да бъда честен изобщо не ми се тръгва. Тази атмосфера, която създадохме помежду си ще ми липсва много дълго време, може би докато не се съберем отново по същия начин.

Както вече казах, мисля че всеки един от нас ще се прибере вкъщи с емоции, които ще останат за цял живот. Няма значение кой колко пари е направил, няма значение кой какви разходи е поел, има значение само фактът, че показахме как можем да бъдем отбор, как можем да си помагаме и най-вече да се развиваме заедно, защото никой не е успял сам.

Дадохме всичко от себе си и можем само да бъдем горди...Искам да благодаря на Григор Димитров за търпението, усилията и опитът, който сподели с нас и на всеки един от отбора за дисциплината, отдадеността и желанието за победа, което показаха.

Също така и на Алги Христов, който е не само страхотен физиотерапевт, а и страхотен приятел!

Всеки един от нас има какво да подобрява, никой не е перфектен, така че според мен най-доброто за всички тепърва предстои

Благодаря за всичко!

Снимка: Facebook Българи в Австралия - Bulgarians in Australia