Грандиозният провал на турнира "Adria Tour" не спира да разделя мненията в тенис средите.

Мнозина обвиняват организатора Новак Джокович за случилото се, но в Сърбия медиите не спират на бранят своя Ноле. Те не спират да търсят начин да прехвърлят тази вина върху Григор Димитров.

Родната тенис звезда бе първият с положителен тест, но това по никакъв начин не означава, че той е пренесъл заразата. Показателен е и фактът, че всички контактни лица с Григор от Хасково, дадоха отрицателни резултати.

Това обаче не попречи на сръбското издание "Telegraf" да направи специална галерия, която отново да хвърли вината върху Гришо.

Изданието подбра 10 снимки (ВИЖТЕ ТУК), в които Димитров и Джокович са един до друг или в контакт по време на футболните и баскетболните мачове, които съпътстваха събитието.

Самата галерия (ВИЖТЕ ТУК) пък е озаглаване: "Прегледайте как вероятно се е заразил Новак след контркат с Григор Димитров".

Разбира се, повече тенис играчи и ръководители, продължават да хвърлят вината на Ноле. Именно заради тези шоу мачове, в които тенисистите играха футбол и баскетбол. Те също така празнуваха лудо в белградски нощен клуб, а по време на двубоите им трибуните бяха пълни, като противоепидемични мерки липсваха.