Една от най-популярните звезди на тениса в социалните мрежи - Южени Бушар, създаде истински латиносериал около себе си (и не за първи път). Канадската тенисистка, която в последните години е далеч по-активна в Туитър и Инстаграм, отколкото на корта, събра милиони "зрители" на шоуто, което може да завърши и с любовна авантюра...

Преди две седмици Бушар публикува в профила си в Туитър, че не би искала да е сама в условията на социална изолация и щеше да е прекрасно да си има гадже. Но няма. Тогава реагираха зевзеци като Ник Кирьос от колегите, но самата Южени призна, че хиляди почитатели са влезли в контакт с нея, за да предложат компания.

Американската журналистка Али ЛаФорс реши да разчепка историята и да налее гориво в двигателя, като очевидно такъв тип спектакъл би заменил спортните, които липсват. Тя се свърза с финалистката от "Уимбълдън 2014" и разговорът стана хитов.

"Аз наистина съм самотна - каза 26-годишната Бюшар в живото включване чрез Инстаграм. - Напълно сама съм. Два дни след онази моя публикация, имах хиляди писма на електронната поща, в социалните мрежи... Мъже ми предлагаха среща. Наистина бе странно".

Бушар, която е в дома си в Лас Вегас, признава, че сред многобройните CV-та се е отличило едно. И това било началото.

Един от феновете, който следва из социалните мрежи тенисистката, е популярен просто като Боб, но е изключително активен с публикации под нейните. И винаги сред написаното от него има едно "обичам те".

Та този Боб получил обаждане на FaceTime от Южени, която очевидно се е впечатлила от упорството му. И разказа на ЛаФорс за началото на нещо, което може да се окаже щастливата среща за самотната звезда.

"Ти си страхотна и аз наистина имам чувства", казал Боб на Бушар, разкри самата тя пред журналистката. След което просто я посъветвал да си види личните съобщения в Инстаграм от него. Направила го, но отказа да разкрие какво е съдържанието им пред ЛаФорс. А журналистката се възползва от момента.

Тя се свърза с Боб и го призова да дари 3000 долара за фондация, основана от нея и нейния съпруг, за подпомагане на медиците на първа линия в Канада. Фенът се съгласил, а срещу това водещата на спортния канал Fox поела ангажимент да му уреди среща с Бушар. След това разкрила плана си на Южени, която и без това била заинтригувана. Боб бил толкова въодушевен, че вдигнал доброволно мизата на 4000 долара, които ще преведе на фондацията.

Тенисистката призна, че се е съгласила да излезе с Боб в момента, в който условията позволяват. Разстоянието между двамата явно не е толкова голямо, защото Бушар призна, че "ще се случи някъде недалеч от Вегас". След това каза и, че двамата вече често са в пряк контакт чрез социалните мрежи, говорят си за филмите, които гледат по време на изолацията, какво ново предлага Netflix и т.н.

За Бушар такъв тип среща не е първа.

Преди 3 години тя изгуби бас със свой фен в Туитър по време на Супербоул в американския футбол. И излезе с него. Така и не се разбра дали онази среща и вечеря прераснаха в някакви по-интимни отношения, но този път канадската тенисистка си има работа с човек, който откровено се обяснява в любов. Макар и все още - само онлайн.

Снимка: Getty Images/Guliver Photo

Снимка: Instagram