Григор Димитров е човек на творчеството и не може да седи с кръстосани крака на канапето у дома, докато трае изолацията.

След като вече участва в съвместен проект за дизайна на новата му ракета миналата година и каза, че може би това е професията за него след активната кариера на тенисист, очевидно българската звезда се ориентира и към шоубизнеса.

Гришо - къде на шега, къде на сериозно, публикува две в социалните мрежи - едно с китара и едно на пиано, като написа:

"Опитвам се да призова Nickelback някъде отвътре," - загатвайки, че таи в себе си талантите на канадската рок банда.

Снимка: Instagram

Другото клипче е с обяснение, че "работи по нов сингъл за One-Handed Backhand Boys". Това е групата, която направиха с Роджър Федерер и Томи Хаас за култовото изпълнение преди 3 години, станало огромен хит в социалните мрежи.

"Къде е Дейвид Фостър, когато ти трябва?!", написа Димитров, като има предвид човекът, който бе зад пианото при записа на онова видео. Канадският музикант има 16 награди "Грами".

Преди дни в скайп интервю за сайта на ATP, световният №19 разкри, че е записал онлайн курсове към Харвард. Гришо също така ни информира, че тренира в малката фитнес зала на къщата в Калифорния, където е в социална изолация и други интересни занимания, в които минават дните му.