Григор Димитров очаквано бе удовлетворен от представянето си срещу Даниел Алтмайер във втория кръг на турнира от категория АТР 250 в Бризбън.

Гришо изигра отличен мач и даде само три гейма на своя опонент, побеждавайки го с 6:1, 6:2.

Минути след края на срещата той сподели, че е изиграл отличен мач, а когато дава 100% на тренировките и играе с настроение, резултатите рано или късно идват.

"Да, беше хубав мач за мен. Движих се добре в началото, бях агресивен, когато трябваше и държах топката, където трябваше. Щастлив съм.

Това е един от любимите ми кортове, за мен винаги е удоволствие да играя тук и пред тази публика. Винаги се чувствам отлично в Австралия. Да, сега играя с австралиец, вероятно публиката ще бъде за него, но нямам против. Обичам честните битки, искам да играем добър тенис и феновете да се насладят.

Всъщнот феновете правят един турнир толкова специален и винаги се радвам, че срещам подкрепа. Все пак това е тенисът, двама души излизат на корта, а единият трябва да си тръгне победен.

На старта на всеки сезон винаги си с високи очаквания, винаги ситуацията е по-различна. Няма значение колко си работил по време на почивката, ако след това не трупаш победи и не играеш добре. Аз искам да играя най-добрия си тенис, да давам 100%, защото резултатите в крайна сметка ще дойдат", сподели Гришо. ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ИНТЕРВЮТО ТУК >>>