За трета поредна година ще се проведе благотворителният тенис турнир организиран от The Human Safety Net (THSN) Събитието е в София на 17 юни. И тази година турнира то ще се случи с подкрепата на Interactive Tennis, като регистрацията за участие ще става през тяхната нова платформа.

The Human Safety Net (THSN) е международна инициатива, в която хора помагат на хора. Програмите, по които тя работи, подкрепят уязвими семейства и малки деца, както и интегрират бежанци в обществото, посредством намирането на работа.

THSN си сътрудничи с компании и фондации, за да разшири обхвата на целите си. Инициативата е създадена от Generali през 2017 г., като днес тя е активна в 23 държави и работи с 61 неправителствени организации.

В България THSN подпомага деца и родители, които живеят в уязвима среда, като си партнира с фондация "За нашите деца" по програмата "Да дадем път на услугите за ранно детско развитие".

"Радваме се да сме част от тази благородна кауза, средствата от която през тази година ще бъдат дарени на деца и семейства, живеещи в затруднено положение в региона на общините Раковски, Марица и Перущица, за да получат възможност за по-добро бъдеще.

Приветстваме всички желаещи да се включат в каузата и да поиграят любимата игра" - каза мениджърът на "Интерактив тенис" Ивайло Цанков.

Регистрацията за участие ще бъде отворена до 15 юни, като всеки желаещ, без значение от неговото ниво, е добре дошъл да се включи в турнира.

Форматът на турнира ще бъде в групи.