Ник Кирьос избра деня на сватбата на Рафаел Надал с любимата му Мария Перейо, за да отправи поредната си "отровна стреличка" към испанеца.

Австралийският чудак не крие неприязън към Рафа от години и срещите им на корта се превръщат в нещо като малки войни - включително с неособено приятен език от Ник преди и след тях.

В събота, часове след церемонията, белязала щастливия ден на Надал и Перейо, Кирьос избра момента за нов удар. Той публикува видео със скандалната ситуация на "Уимбълдън" тази година, когато умишлено изстреля топката по Рафа в третия сет на мача им.

След двубоя тогава австралиецът бе критикуван и от съперника, и от медии, и експерти, за действията си. И отново скандализира с коментара си тогава: "Човекът има толкова пари в банката, спечелил е толкова турнири от Големия шлем, а не може да понесе една топка в гърдите? Няма да се извиня!".

Към видеото, което пусна сега от ситуациата Ник, написа и кратичкото: "Mood" (настроение). Не е ясно защо е в настроение на ненавист към Надал точно в деня на сватбата му...