Григор Димитров не изпраща най-убедителния сезон в кариерта си, а последните месеци са особено притеснителни за игровата форма на българина.

От 30 август насам той няма успех на корта, а дори участието му на Sofia Open не успя да му донесе позитиви, приключвайки още в първия кръг.

Днес Димитров ще стартира участието си на друг турнир, който му носи особено приятни спомени - този от категория АТР 250 в Стокхолм. Българинът стартира с мач срещу световния №77 Йиржи Лехичка днес, а всичко ни показва, че е време кошмарът от седмиците без победа да свърши.

Нашето предложение за днешния ден е да пробвате не само победа на Григор, която е оценена доста скромно от букмейкърите с коефициент от 1.28, но също така това да се случи в два сета.

Залозите за 2:0 сета в полза на българина варират между 1.70 и 1.75 в различните букмейкърски къщи, като именно това е нашето предложение за деня.

За всички е ясно, че Лихичка е далеч от класата на родната звезда, а чехът също бе част от турнира в София, но загуби от четвъртата ни ракета Александър Лазаров на старта.

Щом губи от четвъртата ни ракета, едва ли ще успее да се справи и с първата, а и все пак е време Григор да напомни за себе си.

Той има два финала зад гърба си в Стокхолм, а днес във втория мач от програмата, която стартира в 14 часа, българинът ще се изправи срещу Йиржи Лехичка. Мачът може да гледате по MAX Sport 2 HD.