Сър Анди Мъри обяви, че пропуска турнирите и на сингъл, и на двойки от US Open. Британският трикратен шампион в надпревари от Големия шлем се завърна в Синсинати на сингъл и загуби на старта от Ришар Гаске.

След дългото лечение и отсъствие от близо 7 месеца от корта, Мъри е решил да се концентрира върху пълното си възстановяване и връщане на нивото.

Първата стъпка в този план е приемането на уайлдкард за турнира в Уинстън Сейлъм идната седмица. Преди това Анди все още има да довърши работата на двойки в дует с Фелисиано Лопес в Синсинати.

Същевременно Мъри призна, че е имал разговор с неговия добър приятел Ник Кирьос, след като ексцентричният австралиец направи голям гаф в Синсинати.

Той счупи две ракети, сътвори циркове и накрая наруга и наплю рефера на стола, след като загуби срещата си от втория кръг от Карен Хачанов.

"Говорих с Ник вечерта след случилото се - призна пред BBC британският ас. - Той разбира добре, че такова поведение не е добро за репутацията на нашия спорт. Фъргъс Мърфи (арбитърът) не заслужаваше такова отношение със сигурност. Ник бе брилянтен преди 2 седмици във Вашингтон и публиката го подкрепи. Той е страхотен талант, но контролът в някои ситуации е важен."