Една от най-популярните тенисистки в света - Южени Бушар, отдавна не ни е показвала на корта защо бе считана за голям талант.

Но извън игрището тя е безспорен лидер в ранглистата, като последователите в социалните мрежи не спират да се роят. За момента само в Инстаграм я следват над 2 млн. души, а всяко нейно предизвикателство по време на изолацията у дома предизвикваше истерия и масово участие от фенове.

Последното такова предлагаше възможност да излезеш на вечеря със секссимвола, която постоянно изтъква факта, че си няма гадже. И, разбира се, инициативата предизвика нов фурор.

Фен предложи 85 000 долара в наддаването и спечели, след като началната оферта бе 2500 долара.

Оспорваната надпревара накара самата Бушар да възкликне в профила си в Инстаграм: "Това е лудост, вие сте невероятни!"

Предизвикателството, освен очевидната доза желание у мераклиите да изведат 26-годишната красавица на среща, крие и благотворителна кауза.

Всички пари ще идат за инициативата 15 Seconds of Fame, която ще ги разпредели към нуждаещи се. А в замяна победителят изненадващо получи повече от очакваната само вечеря с Бушар.

"Наградата след невероятните ви усилия е по-голяма. Победителят (остава анонимен) ще ме придружи на един от турнирите в Големия шлем, по негов избор. Ще има право да седне до моя екип в ложата ми, докато играя. А след това ще е и вечерята."

Така вероятно наддаването си е струвало за човека, платил 85 000 долара за удоволствието. Поне се надяваме да е така.