Нахалникът Корентен Муте очевидно е готов да бъде набит на тенис корта съвсем скоро, след като избегна това срещу българина Адриан Андреев преди няколко дни в Орлеан.

Тогава французинът изстреля топка по нашия тенисист, а след края на мача, завършил с победа на Адриан, го блъсна в гърдите. Но получи достоен отговор, като българинът тръгна да се разправи с арогантния Муте. Намесиха се гардове и хора от организаторите на турнира, за да не се стигне до бой.

В сряда вечер в Неапол, където се провежда турнир от ATP 250, същият този тип си навлече гнева на неаполитанците, а това не изглежда като особено добра идея. В мача срещу италианеца Лука Нарди, подкрепян от местните, френският играч показа неприятната страна в характера си в един миг в края на втория сет.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО И СИТУАЦИЯТА, КОЯТО ВЪЗМУТИ ПУБЛИКАТА>>>

Тогава топката го намери на мрежата при свободен корт, което означаваше - лесен смач и точка за Муте. Но вместо това той залъга, че ще изпълни удара, а после надменно пусна топката в полето, далеч, далеч от Нарди, който чакаше воле на задна линия.

Ако Корентен си е мислил, че това е забавно, излъгал се е - започнаха сериозни освирквания от неаполитанците, защото това си беше подигравка, при това с италианец.

Муте спечели мача с 6:7, 7:6, 6:2, но и след края му бе освиркан и обиждан от публиката.

Нещо, с което очевидно ще му се наложи да свикне по кортовете на тура, ако продължава с поведението си.