За всеки любител на тениса е ясно, че Ник Кирьос със сигурност не е най-големият фен на светвния №1 Новак Джокович. Скандалният австралиец не пропуска шанс да се заяжда или подиграва на сърбина, в повечето случаи без абсолютно никакво основания.

И на фона на цялото неуважение от страна на австралиеца, до този момент Ноле винаги се стремеше да запази добрия тон и да не коментира нападките срещу себе си.

Джокович обаче са първи път намекна, че и той не изпитва особено уважение към Кирьос, но само и едиснтвено извън корта. Сърбинът не пожела да изпада в подробности и да създава ситуация за нови скандали, като уточни, че няма лоши чувства към тенис играча Ник Кирьос, резервите му са само към човека.

"Казвал съм го и преди. Мисля, че той е добър за спорта. Различен е, и на корта, и извън него върши нещата по своя специфичен начин. Уважавам го. Уважавам всички, защото всеки има правото и свободата да избира как иска да се изразява, какво да прави.

Уважението ми е за начина, по който играе тенис. Много е талантлив, има мощна игра. Доказал е, че има качеството да побеждава всеки един играч в света.

Извън корта не го уважавам особено, честно казано. Ще приключа дотук. Нямам други коментари за него, собствените му думи за мен или каквото и да е друго, което се опитва да направи", сподели Ноле, само ден преди началото на Australian Open.