Най-добрият български тенисист Григор Димитров е станал жертва на грабеж в Барселона, където ще участва в турнира от сериите АТР 500, съобщават няколко различни испански медии. Първата ни ракета се е простил с доста скъп часовник, струващ около 70 000 евро.

Случката се е разиграла докато Димитров се е прибирал от тренировка, когато е бил ограбен от крадци на мотори. Те са ударили едно от страничните му огледала, а когато той се е пресегнал да го оправи, са грабнали луксозния му часовник.

La Vanguardia добавя, че първоначално Гришо се е отказал от това да подава жалба в полицията, но след това е размислил и го е направил.

Испанците припомниха, че преди време по подобен начин с часовника си се прости и полската звезда на футболняи Барселона - Роберт Левандовски. Голмайсторът обаче бе ограбен докато раздаваше автографи на фенове преди тренировка.

Пилотът на "Ферари" Шарл Леклер също е в тази категория. Апаши откраднаха от ръката му изключително скъпия часовник Richard Mille в италианския морски курорт Виареджо преди близо година.