Тенисистите от отбора ни за АТР Cup решиха да прекарат в забавление почивния си ден в Сидни.

Денят на Григор Димитров и копмания започна със сутрешен крос, но след това играчите се отдадоха на забавления край басейна, които бяха документирани със снимки и видеа в социалните мрежи.

Сайтът на ATP също отрази забавния ден в репортаж, като обаче пропуска нещо ключово - подготовката на отбора ни по тенис напомня на онази на футболистите отпреди 25 г. по време на Мондиал 1994 в САЩ. Край басейна, в отлично настроение... и всички помним резултатите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Това е почивният ни ден, искаме да разпуснем, защото ни чака 2020-а и здрава работа - каза пред сайта на ATP Григор, който плонжираше в игра с тенис топки. - Обичам Сидни, винаги съм го обичал."

"За първи път съм тук, но настроението е отлично и чакаме мачовете", каза Димитър Кузманов.

"Невероятно е, че съм тук - радва се най-младият ни играч Адриан Андреев. - Специален турнир, страхотни мачове и тенисисти. А и просто ще мога да помогна на страната си, на отбора си. Нямам търпение."

Очевидно настроението в отбора е отлично, а за младите ни тенисисти е истинско удоволствие да прекарват време край звезда като Григор Димитров.

Някои от забавните моменти бяха документирани и от официалната страница на АТР Cup, която непрестанно следи действията на всички участници в тунрнира.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

България започва участието си на АТР Cup на 3 януари, когато се изправяме срещу Великобритания. Останалите два тима от групата ни са Белгия и Молдова.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter