Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на тенис турнира Sofia

Open 2023. Обичаният актьор ще бъде водещ на програмата в зала "Арена София" във всички пет дни от основната схема на надпреварата от категория АТР 250 от вторник до събота (7-11 ноември).

Той ще влезе в ролята си на глас на най-престижния български турнир още тази вечер по време на партито на играчите в столичния Astoria Grand Hotel.

Освен актьор Владо Михайлов е певец и автор на песни. Той е победителят в 11-ия сезон на музикалното шоу "Като две капки вода", в който постави рекорд по подкрепа от зрителите.

Познат е като фронтмен на групите "Сафо", REWIND! и "Сленг", участвал в Евровизия с Equinox и Кристиан Костов. Редовно се изявява и като гост с P.I.F. Има множество награди за музика, сред които "Група на годината", "Песен на годината" и др. Снима като актьор от 2004 г. насам.

Участвал е в повече от 70 наши и чужди продукции, редом с имена като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Познат от филми като "Възвишение" и в главната роля на най-гледания сериал в българския ТВ ефир - "Братя".

Владо е една от звездите на мюзикъла в България с ролите си на Фантома

във "Фантомът на операта", Сам в "Мамма миа", Юда в "Исус Христос Суперзвезда", Жан Валжан в "Клетниците". На театралната сцена с Йоанна Темелкова играят "Аз и ти, преди ние" пред пълни зали в страната.