Поредното издание на звездния тенис турнир "Sofia Open" е в края на септември, но два месеца по-рано вече ще могат да се купят билети за мачовете. Продажбата стартира в четвъртък, 28 юли след 10 часа - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. Ранният старт на кампанията е заради засиления предварителен интерес към тенис надпреварата, която е едно от най-елитните и престижни спортни състезания у нас изобщо.

Има и гореща оферта за месец - цената ще е с 20 % по-ниска за индивидуалните билети за финалните 4 дни (29 септември - 2 октомври), както и за пакетните билети. Промоционалното предложение е валидно до 28 август.

Иначе за "Sofia Open" са предвидени 3 категории места в залата. За първите 4 дни от турнира цената е еднаква за всички места, като закупилите по-рано ще имат възможност за по-добър избор от свободните. За вторите 4 дни са на различни цени спрямо мястото.

Цената на пакетните билети за последните 4 дни (29 септември - 2 октомври), включващи полуфиналите и финала на "Sofia Open", не просто е по-ниска от тази на закупени индивидуални билети, но дава и специален бонус за безплатно посещение на първите 4 дни (25-28 септември) от турнира.

Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2022 ще са на цени от 230 лева, 320 лева и 400 лева спрямо категорията място в "Арена Армеец".

А до 28 август имате уникалната възможност да закупите и пакетни билети за всички мачове от всички дни на турнира, на изключителните цени след 20% намаление - 184 лева, 256 лева и 320 лева.

Дотук е сигурно, че ще гледаме на живо Гаел Монфис, един от най-атрактивните играчи в тура. Чака се потвърждение от още асове, а вероятно сред тях ще е и Яник Синер - двукратният шампион в София и актуален №10 в ранглистата.