По време на пандемия и при тоталната липса на тенис, топ играчите разнообразяваха с видеоразговори помежду си.

Те преминаваха непринудено, с доста шеги, закачки и разкази за непознати истории от кариерата и личния живот на звездите.

Тази инициатива събираше милиони гледания. Все пак участници в нея бяха Роджър Федерер, Новак Джокович, Мария Шарапова, Анди Мъри, Стан Вавринка, Фабио Фонини и редица други играчи.

По този повод BBC пусна анкета сред феновете, между кой да бъде следващия разговор, като с голямо предимство топ изобрът бе Ник Кирьос - Рафаел Надал.

Едва ли за някого този избор бе изненада. Все пак двамата открито са показвали, че не се харесват, а за сложните им отношения голяма вина има австралиецът и "хапливият" му език.

Той обаче прегърна идеята и веднага написа в профилите си в социалните мрежи:

"Рафа, нека направим разговор на живо в Instagram заедно - да го направим", а феновете по света се развълнуваха.

Вълнението обаче бе кратко, защото Рафа отказа да проведе този разговор. Матадора дипломатично се измъкна, уточнявайки, че двамата са от различни поколения и може би ще е по-забавно Ник да разговаря с някой от младите играчи в тура.

Да, между двамата наистина зее пропаст като поведение както на корта, така и извън него, но пък един такъв разговор щеше да се превърне в огромно шоу за феновете.