Рекорден интерес към първия турнир на Weekend Tour 2023 - Интерхотел Сандански Оупън, който ще се проведе този уикенд в Сандански, отчитат организаторите. Местата в схемата при мъжете бяха запълнени още в края на февруари, а 24 двойки заявиха участие за форматите на двойки.

Това е рекорд за веригата и е обещание за много силен тенис сезон. В последните години Weekend Tour се наложи като единствената тенис и СПА верига турнири за цялото семейство. Статистиката показва, че над 80 процента от участниците идват на различните дестинации със семействата си, а останалите - с близки приятели.

И тази година в Сандански ще присъстват много зрители, които ще подкрепят своите играчи. "Интерхотел Сандански" ще настани над 50 семейства дошли специално за турнира. По време на тенис уикенда състезателите и техните близки ще могат да се възползват от богатите възможности за релакс в СПА центъра на хотела и ще отделят време за семейна разходка в градския парк.

Организаторите очакват много оспорвана надпревара, като сред фаворитите за спечелване са: Любен Попов, Атанас Гаджев, Мартин Милчев, Едиз Батран, Найден Жеков, Георги Митрев. При дамите битката няма да е по-малко интересна. В надпреварата са пускат Стефка Бончева, Искра Бочева, Ива Дарданова и местната звезда Лилия Бърдарска.

От Weekend Tour призовават любителите да не чакат последния момент, като все още могат да се възползват от по-ниските цени за ранна регистрация в предстоящите морски дестинации. Първо от 5 до 8 май к.к.Албена посреща любителите с турнир от категория ITL500, а две седмици по-късно в.с. Санта Марина ще очаква всички желаещи. За трета поредна година черешката на тортата ще бъде турнира в Сани Резорт през октомври, когато отново любителите на тениса ще имат възможността да играят на тенис кортовете на Рафа Надал. Повече подробности можете да откриете на сайта - weekendtour.bg