Българският отбор по тенис излиза в решаващ мач за продължаването си напред в турнира ATP Cup срещу Белгия във вторник от 08,30 часа. Срещата ще върви изцяло на живо в каналите на А1 - по MAX Sport 1. Турнирът се предава от медията от началото му на 3 януари.

Григор Димитров и компания имат две победи в първите си два мача от Група C с по 2:1 срещу Великобритания и Молдова, но само успех срещу белгийците би им гарантирал участие на 1/4-финалите в надпреварата.

Откриващият двубой във вторник от 08,30 часа ще противопостави вторите ракети на България и Белгия - Димитър Кузманов и Стив Дарси. След приключването на този мач на корта в Сидни един срещу друг ще излязат и големите звезди Григор Димитров и Давид Гофен. Мачът на двойки е последен в програмата, като нищо чудно именно от него да зависи кой тим ще продължи напред към 1/4-финалите.

Директните елиминации в турнира ще се състоят на 9 януари и 10 януари (1/4-финали), 11 януари (1/2-финали) и 12 януари - големият финал.

Всички двубои на България, както и по-интересните сблъсъци от ATP Cup, също ще се излъчват пряко по спортните канали на А1.