Серина Уилямс публикува снимки от тренировка на тенис корта, в която партньор на двойки бе нейната дъщеря Алексис Олимпия Онана.

Момиченцето още няма навършени 3 годинки, но изглежда точно като мама с ракета в ръце, а и с подбран идентичен цял тенис костюм като на Серина - изцяло във виолетово.

Първите коментари под снимките, появили се в Инстаграм профила на 23-кратната шампионка от Големия шлем, бяха в духа на "това ли е следващата суперзвезда?".

"Малката аз", написа в отговор Серина, добавяйки куп сърца и други емотикони и хаштагове. Тя е една от най-популярните спортни личности в реалния живот и този в социалните мрежи (вече изглежда трудно да ги разделиш) с 12,4 милиона последователи само в Инстаграм.

Куризно, 2-годишната Олимпия също има свой профил, който вече е следван от 597 хиляди души в тази мрежа. И там се появи един от фотосите на корта с прочутата нейна майка.

Серина се готви да играе на US Open в началото на септември, потвърди нейният треньор Патрик Муратоглу.

Именно детето бе основният проблем, като звездата отказваше да пътува за мачовете при противоепидемичните мерки, които организаторите налагат. Те не позволяваха малката Олимпия да е с мама по време на турнира.

Но изглежда въпросът е решен, без да става ясно точно как.

Снимка: Instagram