TennisArena.bg е новият дом за почитателите на любимия спорт на много хора в България - тенис на корт. Целта на форума е да допринесе за развитието на любителския тенис и като цяло на аматьорския спорт.

Общността е създадена и се поддържа "от фенове за фенове", а основната му мисия е да помага на начинаещите играчи по-лесно да се ориентират в света на тениса, а на напредналите - да разменят полезна информация.

Създателите на форума споделят:

"Нуждата от информация не беше единственият ни мотив. Всъщност, основният бяха хората и любовта към спорта. Ние се водим от мисията да информираме по възможно най-достоверния начин за по-добрите практики в тениса.

Убедени сме, че хората интересуващи се и практикуващи тенис имат желание и нужда да споделят своите проблеми, въпроси и постижения с другите. Във форума ще намерите множество теми в помощ на намиране на спаринг партньори и избор на най-добър тенис корт, треньори и инструктори за подобряване на нивото, тенис упражнения и тренировки, ревюта и дискусии на екипировка, анализи, анкети и още много от света на аматьорския и професионален тенис."

TennisArena.bg е направен с изключително лесен и функционален дизайн, за да може потребителите лесно да се ориентират и качват мнения и теми в сайта. Регистрацията става бързо.

Системата позволява изпращане на лични и групови съобщения до другите юзъри.

В секцията "Любителски турнири" може да откриете голяма част от аматьорските тенис турнири, които се провеждат на територията на България с цени, линкове, допълнителна информация и контакти на организаторите.

Станете част от българския форум за тенис на корт и ракетни спортове и премерете сили с едни от най-добрите тенисисти-любители в страната. Забавлението е гарантирано!