Скандалният Ник Кирьос не пропусна да се прояви и тази седмица в Лондон.

Той изигра два мача за ден на турнира "Куинс". В първия Кирьос победи Роберто Карбейас Баена със 7:5, 6:3, а няколко часа по-късно загуби от канадския тийнейджър Феликс Оже-Алиасим със 7:6, 6:7, 5:7.

По време на първия си мач, австралиецът си навлече гнева на противника Роберто Карбайес Баена и съдията. За щастие не успя отново да се скара с феновете, защото просто двубоят се играеше на един от малките кортове, на които няма трибуни.

Всичко започа с претенциите към съдията, който не отсъди двойна грешка при сервис на Карбейас Баена, поне според Кирьос.

"Това е шега човече. Съшата шега като шапката ти, смешна е. Дори не грее слънце. Топката беше аут. Няма как да играя на 100%, когато съдията на линията манипулира мача, не искам да играя", каза австралиецът.

"Сигурно се чудиш защо не се влагам. Ами сетът беше свършил, а ти не видя двойната грешка и сега играем при 5:5, лудост".

По време на една от почивките, Кирьос реши, че мачът между Жил Симон и Кевин Андерсън е по-интересен и започна да го гледа.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По време на втория сет австралиецът пък започна да си говори сам.

"Толкова си мързелив. Мързеливецо. Игра FIFA до 3 през нощта, какво очакваш".

Веднага след победата си, Кирьос побърза да извади телефона от сака, за да пише на някого, явно съобщението не можеше да почака.