Над 560 души гласуваха в анкетата на Дир.бг, с която Ви питахме дали сте доволни от продукцията на българския национален отбор по волейбол.

Възпитаниците на Пламен Константинов стигнаха до втората фаза на шампионата и завършиха на девета позиция след общо четири победи и четири загуби.

31,03% от гласувалите са на мнение, че това са реалните възможности на нашия отбор и това е неутралното становище, което преобладава сред читателите.

25,35% са на мнение, че представянето ни е слабо, тъй като не ни отива да губим от отбори като Канада и Иран предвид волейболните ни традиции.

Още 15,43% гласуваха с опцията, че националите разочароваха, а други 5% са очаквали, че ще сме сред първите 6 на Световното.  

Не е малка обаче и частта от хората, които са доволни от волейболистите предвид множеството проблеми с контузии, с които трябваше Пламен Константинов да се сблъска. 23,4% са на подобно мнение.

Ако теглим чертата, става ясно, че преобладава разочарованието. Това личи и по коментарите под анкетата.

Някои от читателите призовават за смяна на треньора, но други са на мнение, че това няма да промени нищо заради цялостната работа на родната федерация.

Не липсват и критики към играчите.