Разочароващ като спортно-техническо качество за мнозина, финалът в Шампионската лига все пак предложи един зрелищен момент - около 20-ата минута полугола блондинка нахлу на спринт откъм сектора с феновете на Ливърпул, пробяга 50-60 метра, спря играта (която беше в центъра в този момент) и бе прибрана от стюардите.

Пищната руса мацка е Кинси Волански, американски модел на бански костюми и бельо. Тя е позирала за фотосесии на списания като Maxim, Sports Illustrated и FHM, не е особено популярна, но не е и анонимна. След влизането на терена в мача на годината, нейната "слава" я изстреля в друга орбита. Разбира се, съмнителна популярност, спечелена при много спорни обстоятелства.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Влизането на Кинси на терена е ход, който при други обстоятелства би струвал 3,9 милиона долара. Такава е цената на 15 секунден спот в прайм тайм по време на финала в Шампионската лига, когато играта върви. Толково отне тя да бъде извадена от терена.

Истината е, че именно това бе и целта на Волански. Тя не влезе, за да види светът как добре седи върху облите форми на модела банският костюм.

Блондинката живее в Лос Анджелис с гаджето си Виталий Здоровецкий, който е роден в Мурманск руснак, израснал с родителите си в Одеса, преди през 2004-а да се пренесе в Калифорния и да си стане същински американец. Именно той е причината "русата стрела" да мине през игрището.

Виталий е бивш актьор във филми за възрастни, но е прекратил кариерата след няколко ленти. Сега има видеоблог в YouTube, пълен с предизвикателни клипчета, които събират десетки хиляди гледания.

Името на видео канала се появи на гърдите на гаджето му, когато нахлу на терена в Мадрид - Vitaly Uncensored.

Малко по-късно в Туитър се появи видео, заснето от трибуните на нахлуването на полуголата и надарена блондинка. Направи го лично Виталий, който ... всъщност незаконно бе на мача!

Руснакът е с наказание доживот да стъпва на стадион в мач, администриран от УЕФА или ФИФА, след като сам нахлу полугол на терена по време на финала на Мондиал 2014 в Бразилия, на "Маракана". Пак с рекламна цел, но и се опита да целуна немския бранител Бенедикт Хьоведес.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Instagram

"Въпреки забраната съм тук, просто дегизиран", доволно пишеше в социалните мрежи по време на мача Здоровецкий, правейки за смях организацията на УЕФА и охраната на мача.

За първите 12 часа след появата на Кинси на терена, последователите на модела в Инстаграм станаха от 400 000 близо 2 милиона. След което Инстаграм просто блокира профила и до момента той не е активен.

Каналът на Виталий вече мина 10 милиона абонати.

Изобщо - ходът си беше бизнес успех, независимо, че наруши доста правила и закони. Неслучайно половинката на Кинси написа прочуствено в Туитър след нахлуването: "Нямам търпение да се прибереш, за да се оженим!".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty images/ Guliver photos

Снимка: Getty images/ Guliver photos