Най-значимото тенис събитие за годината в България започна днес! Цяла седмица Sofia Open ще вълнува всички спортни фенове, които ще отправят поглед към "Арена Армеец", за да се насладят на играта на фигури като Григор Димитров, Яник Синер, Лоренцо Музети и редица други добре познати имена от големия свят на тениса.

По време на цялата седмица, единствено в Corner.bg, ще може да гледате ексклузивни кадри от самото сърце на турнира. Поредицата "Sofia Open отвътре" с водещ Борислав Орлинов ще ви показва ежедневно най-интересното на надпреварата. И най-вече зад кулисите - нещата, които не може да видите по телевизията.

В първия епизод ще се насладите на среща с Холгер Руне - 19-годишната датска сензация в АТР Тура. Той може да е още тийнейджър, но може да се похвали с първата си титла като професионалист, която завоюва по-рано през сезона на турнира в Мюнхен.

Среща в асансьора с двукратния шампион Яник Синер и какви са очакванията му? Италианецът изрази радостта си, че ще има пълни трибуни на състезанието, а също така и това, че Григор Димитров ще участва на българската надпревара от тенис елита.

Може да видите от първо лице и как и откъде се случва работата на тенис коментаторите, отразяващи турнира в българската столица.

Oчаквайте ежедневните включвания на Corner.bg от туптящото тенис сърце на София в следващите 7 дни - "Арена Армеец". А междувременно може да се насладите на първия епизод на специалната ни поредица.