"Сините" постигнаха победата след страхотен обрат, след като изоставаха с 0:2.
 
Победата остави символичните домакини на шестото място във временното класиране с актив от 33 точки, докато ЦСКА е трети с 43.
 
"Червените" влязоха по-добре в срещата и успяха да дръпнат с две точки при първото техническо прекъсване. Преднината на "армейците" се увеличаваше, като при второто прекъсване тя вече бе пет точки - 16:11. Макар "Левски" да скъси преднината на "червените" до две точки при 20:22, момчетата на Александър Попов все пак съумяха да спечелят гейма с 25:21.
 
Вторият гейма започна равностойно, но в средата му ЦСКА взе инициативата и натрупа аванс от шест точки - 19:13. Владо Николов направи няколко смени, които дадоха резултат и "сините" изравниха при 21:21, но ЦСКА успя да измъкне драматично гейма с 27:25.
 
Третият гейм отново бе изключително интригуващ, като двата тима разменяха водачеството, но не успяваха да се откъснат на повече от две точки от съперника си. В края му "Левски" бе по-концентрираният тим и спечели с 25:23.
 
"Сините" стартираха изключително силно четвъртия гейм, като натрупа солидна преднина в началото му. Момчетата на Владо Николов не се отпуснаха до края и спечелиха убедително с 25:19.
 
Стигна се до решителен тайбрек, в който двата отбора играха изключително равностойно, вървейки точка за точка. Стигна се до 15:15, след което последваха две последователни точки за "Левски", които означаваха победа за "сините".