И през този сезон каналите MAX Sport ще излъчват на живо представянето на мъжкия ни национален отбор по волейбол в Лигата на нациите.

Нашите ще имат дълъг летен поход, в комерсиалния турнир с новия селекционер Силвано Пранди. Феновете на волейбола ще имат възможност да гледат на живо и най-интересните мачове от турнира с участието на топ отборите в ранглистата на FIVB, не само на българите.

Националите ни стартират своето участие в надпреварата в Аржентина, като всички мачове на "лъвовете" в южноамериканската държава ще се излъчват на живо по MAX Sport 1. Началото е в полунощ на петък срещу събота, а съперник ще бъде коравият тим на Канада, който показва сериозно израстване през последните години.

Второто изпитание ще изправи националите ни срещу Аржентина в ранните часове на неделния ден - 2 часа след полунощ.

Отново в неделя, но от 22,10 часа, българите ще изиграят и третия си мач за уикенда - срещу Португалия.

MAX Sport 1 ще излъчи още четири двубоя от първите турнири в Лигата на нациите. В петък зрителите ще могат да гледат на живо от 18,30 часа срещата между Италия и олимпийския шампион Бразилия, а от 21 часа европейският шампион Франция се изправя срещу Русия.

В събота от 18 часа един от най-силните отбори на планетата - САЩ, ще премери сили със световния шампион Полша.

Два час по-късно MAX Sport 1 ще излъчи пряко и срещата между Сърбия и Франция. Един двубой от първия уикенд в турнира при мъжете ще се излъчи на живо по MAX Sport 3 - Русия срещу Сърбия, в неделя от 20 часа.