Калоян Иванов игра 21 минути като титуляр той се отличи с 2 точки, 8 борби и 1 асистенция. "Авелино" е на 12-о място в класирането с 4 успеха и 6 поражения. Деян Иванов стана MVP на кръга в испанската АСВ лига.

Българинът постигна коефицент от 32 за своя "Естудиантес" при загубата на тима от "Тенерифе". Това му отреди първото място за кръга пред Аугусто Лима и една от звездите на Барселона - Анте Томич, предаде БТА.

В женското първенство на Германия Димана Макариева бе на терена 16 минути при победата на Ньордлинген срещу гостуващия Марбург със 76:70 точки в среща от 11-ия кръг. Макариева бе резерва и записа 10 точки, 3 борби, 1 асистенция и 2 отнети топки.

Ньордлинген е на 10-а позиция в класирането с 4 победи и 7 загуби. Победа в десетия кръг на испанското първенство за жени записа Бембибре, където играе българката Даниела Петева. Тимът се наложи като гост на Замарат с 60:55 точки. Петева игра 19 минути като титуляр и записа 4 точки, 1 борба и асистенция, а Бамбире е на шесто място в класирането с 5 успеха и 5 поражения.

Българският баскетболист Васил Евтимов игра 20 минути за отбора Орши във втора дивизия на първенството на Франция. 36-годишният Евтимов, който има и френския паспорт, бе резерва при победата като домакин на Суфел със 73:71 точки в мач от 19-ия кръг. Българинът завърши с 2 точка, 9 борби, 2 асистенции и 1 отнета топка. Орши е на предпоследно място в класирането с 6 победи и 13 поражения.

В мач от 10-ия кръг на втора италианска дивизия Баскет Сан Салваторе, с Роксана Йорданова в състава си, победи като гост Алгеро с 63:42 точки. Българката бе титуляр и завърши с 8 точки и 8 борби за 38 минути. Димитър Димитров изигра добър двубой за своя Аркадия Лайънс в поредния кръг на австрийското първенство.

Тимът на българина бе гост на Грац и спечели с 80:69 точки. Това бе трети успех за Аркадия, който го оставя на 9-о място, но е с два повече от следващите в класирането. Българинът бе титуляр и за 35 минути записа 13 точки, 4 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка.