Боксовата класика Мейуедър срещу Пакиао се завръща 8 години след историческия им мач за световната титла. Двамата отново ще се изправят един срещу друг на боксов ринг, но този път със съотборници като част от отборна битка.

Когато Мейуедър и Пакиао се срещнаха през 2015 г., и двамата все още бяха смятани за едни от най-добрите боксьори в света. Непобеденият Мейуедър беше този, който излезе на върха в битка, която не успя да оправдае очакванията.

През годините се говореше много за потенциален реванш, дори след като американецът се оттегли след победата си над Конър Макгрегър, но това така и не се случи. Флойд, който в кариерата си има 50 победи 0 загуби, се премести в света на демонстративните битки, побеждавайки хора като Deji и Логан Пол.

Миналия месец той победи Арън Чалмърс в сблъсък, който не привлече нужното внимание. Въпреки тази липса на интерес, американецът може да се върне в Лондон скоро, за да се изправи срещу Пакиао в боксов двубой.

Флойд ще си партнира с KSI, a Пакиао със Salt Papi. Новината не спира да гърми в социалните мрежи, като в момента страните преговарят.

Разбира се, двубоят ще има предимно шоу елемент и изглежда единствено като генератор на приходи за всички участници.